- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Βαγενά: Στην τελική ευθεία τέσσερα σημαντικά έργα για το Μεταξοχώρι

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την δημοπράτηση σημαντικών έργων για το Μεταξοχώρι. Την Πέμπτη 25/07/2019, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αγιάς η αποσφράγιση των προσφορών των έργων και πλέον έχουμε τον ανάδοχο, που θα επισκευάσει την στέγη και τον ξύλινο εξώστη του παλιού Παρθεναγωγείου, την διαμόρφωση της σκηνής στη Μουσική Σκηνή «Λουκιανός Κηλαηδόνης», την δημιουργία ράμπας για ΑμεΑ και μητέρες με καροτσάκια στην κεντρική πλατεία του Μεταξοχωρίου, αλλά και την υγρομόνωση του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου «Χρυσαλλίδα». Το μόνο που απομένει για να ξεκινήσουν οι εργασίες είναι η έγκριση των πρακτικών την δημοπρασίας από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς.

Η κ. Βαγενά συνεχάρη το Δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνη Γκουντάρα, για την εξέλιξη των συγκεκριμένων ζητημάτων και δήλωσε:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε, ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής δύο σημαντικών κτιρίων για το Μεταξοχώρι, αλλά και η απαραίτητη για την πλατεία ράμπα ΑμεΑ και μητέρων με καροτσάκια.

Επιπλέον, ως οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη, προσμένουμε τη διαμόρφωση της Μουσικής Σκηνής, που πέρσι το καλοκαίρι ο Δήμος Αγιάς της έδωσε το όνομα του Λουκιανού.  Επιθυμίας μας είναι, κάθε χρόνο να γίνεται σε αυτό τον χώρο μια γιορτή για τον Λουκιανό και να επιβραβεύουμε έναν μαθητή με υποτροφία 1000 ευρώ στη μνήμη του, για σπουδές στη Μουσική Σχολή Αγιάς.»