Στη κηδεία του Μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο Ν. Ντίτορας


Tags |

Στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου στην οποία  προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, παρευρέθη ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν επίσης  η υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτές και όλες οι Αρχές του νομού.

Ο Συντονιστής, μετά την εξόδιο ακολουθία, είχε την ευκαιρία για σύντομη συνομιλία, με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό καθώς επίσης και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο.

Ο Συντονιστής συνόδευσε, μαζί με την πομπή, το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Νικολάου στην Ι.Μ. Παναγίας Δαμάστας όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή του.