- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος: Στο κατώφλι μιας νέας, πιο φωτεινής εποχής!

«Είναι αλήθεια ότι στα χρόνια των μνημονίων η ποιότητα της δημοκρατίας μας δοκιμάστηκε, ενώ ο λαϊκισμός λειτούργησε διαβρωτικά στους θεσμούς και στο κύρος του κοινοβουλευτισμού. Η Ελλάδα σήμερα, 45 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας εποχής στην οποία διεκδικεί, αφήνοντας πίσω της παθογένειες του παρελθόντος, γοργή ανάπτυξη, καθολική ασφάλεια, ισχυρούς θεσμούς και υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για όλους τους πολίτες της, εντός της Ενωμένης Ευρώπης». Τα παραπάνω τονίζει ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με την ευκαιρία της 45ης επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφέρει επιπλέον ότι «διδασκόμενοι από την ιστορία, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο φωτεινό μέλλον για την πατρίδα μας, να ζήσουμε εμείς και οι μελλούμενες γενιές στην Ελλάδα που μας αξίζει. Εκείνες τις δύσκολες μέρες του 1974, ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία, που ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία το τιτάνιο καθήκον του εκδημοκρατισμού και της ανασυγκρότησης της χώρας. Στις βάσεις που τέθηκαν τότε μπόρεσε η χώρα να προχωρήσει μπροστά, να εισέλθει στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να βιώσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια δημοκρατική περίοδο στην νεώτερη ιστορία της.

Σήμερα και πάλι η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που έχει αναλάβει, με την ισχυρή εντολή των πολιτών, το καθήκον να βγάλει την Ελλάδα από την ζώνη της κρίσης και της στασιμότητας και να την οδηγήσει στο δρόμο της ευημερίας και της προκοπής για όλους και ιδίως για τους νέους μας».