- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Με σκληρή δουλειά, να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών, ο επανεκλεγείς Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ευχαρίστησε τους πολίτες, που τον τίμησαν με την ψήφο τους, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Κυβέρνηση, σημειώνοντας:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σφράγισαν την πολιτική αλλαγή, που ξεκίνησε με τις Ευρωεκλογές, δίνοντας ισχυρή λαϊκή εντολή στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να αποφύγουμε την πολιτική αστάθεια και να φέρουμε τη χώρα σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης, καθιστώντας την αυτοδύναμη. Τους ευχαριστούμε όλες και όλους, από βάθους καρδιάς, ενώ ξεκινάμε, από σήμερα κιόλας, με σκληρή δουλειά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη.Εύχομαι ολόψυχα στον Πρωθυπουργό και σε όλα τα μέλη της Κυβέρνησής μας, καλή επιτυχία και ταχεία ανόρθωση της Πατρίδας μας! Όλες και όλοι μαζί θα είμαστε αρωγοί στην υλοποίηση του κυβερνητικού μας σχεδίου, δίδοντας καθημερινά μάχες στις μπροστινές θέσεις των κοινοβουλευτικών εδράνων!

Ειδικότερα, θέλω μέσα απ’ την ψυχή μου να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες μου, σε κάθε πόλη και χωριό του Νομού μας, που είναι η δύναμή μου και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανανεώνοντας την εντολή προς το πρόσωπό μου, σε ποσοστό, που είναι πολύ υψηλότερο, από αυτό της προηγούμενης αναμέτρησης, δίνοντάς μου 24.649 ψήφους. Όπως είπα και κατά την προεκλογική περίοδο, συνεχίζω να είμαι δίπλα τους, όπως είναι και εκείνοι για εμένα! Η σχέση, που έχουμε χτίσει αυτά τα χρόνια, συνεχίζεται και τα καλύτερα είναι μπροστά μας! Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας, γεμάτο από φως και αισιοδοξία, μόλις άνοιξε! Προχωράμε, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για να αναστήσουμε την Πατρίδα μας! Μαζί συνεχίζουμε!».