- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Νύχτες κινηματογράφου στο μουσείο

Βραδιές ισπανικού κινηματογράφου προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Θερβάντες και της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, που υλοποιείται με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας.

Επιλεγμένες ταινίες με δωρεάν είσοδο και η δροσιά του κήπου του Διαχρονικού Μουσείου αποτελούν ακαταμάχητο συνδυασμό για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Έναρξη την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ώρα 10.00 μ.μ., με την ταινία:

 

Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός (Ισπανία, 2015, 94’). Κωμωδία της Λετίθια Ντολέρα, με τους Λετίθια Ντολέρα, Μανουέλ Μπούρκε, Ζόρντι Λιοντρά, Σίλβια Μουντ, Μίκι Εσπαρμπέ, Αλεχάντρα Χιμένεθ κ.ά.

Η Μαρία ντε λας Μοντάνιας είναι μια τριαντάρα, στην οποία η ζωή δεν χαμογελά. Είναι άνεργη και μόνη, της έκαναν έξωση και ζει μακριά απ’ την οικογένειά της. Σε μια συνέντευξη τη ρωτούν τι είδους άνθρωπος είναι και τότε αντιλαμβάνεται ότι δεν πληροί καμία από τις προϋποθέσεις, για να θεωρηθεί φυσιολογικός άνθρωπος, οπότε πέφτει με τα μούτρα ώστε να γίνει ακριβώς αυτό: φυσιολογικός άνθρωπος.