Νέο σωματείο στη δύναμη της Ομοσπονδίας Εμπορίου Θεσσαλίας


Tags |

Κοινό Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και του νεοεισελθόντος στην ΟΕΜΕΘ σωματείου, της ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Συκουρίου, πραγματοποιήθηκε στις 27/6/2019 στο Συκούριο της Λάρισας.

Στο Συμβούλιο επικυρώθηκε η αίτηση του νέου σωματείου για να ενταχθεί στη δύναμη της Ομοσπονδίας και η μετεξέλιξη του σε πρωτοβάθμιο όργανο, κύριο εκπρόσωπο, του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Επίσης, τα ανοιχτά ζητήματα της ρύθμισης των 120 δόσεων σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, των προγραμμάτων ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσω της περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2021-2027, όπως και ζητήματα της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας είναι αυτά που απασχόλησαν τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

Τέλος, αποφασίστηκε η στενή συνεργασία και κοινή δράση μεταξύ των δύο φορέων και παράλληλα η επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κο Αγοραστό, προκειμένου να τονισθεί η ανάγκη στόχευσης των νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.