Κέλλας: Το σχέδιό μας είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο


Tags |

Το Συκούριο, το Καλοχώρι, την Ελάτεια, την Όσσα και το Πουρνάρι επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για το πρόγραμμα της ΝΔ και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, επισημαίνοντας:

«Στόχος της παράταξής μας είναι η ισχυρή ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα μέσω της στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων καθώς και των συνεταιριστικών σχημάτων και επιχειρήσεων των αντίστοιχων παραγωγικών κλάδων.

Το πρόγραμμά μας προβλέπει μέτρα, που θα δώσουν ανάσα, όπως τη μείωση του φορολογικού συντελεστή φυσικών προσώπων από 22% στο 9%, για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, την αύξηση του αφορολόγητου στα 1000 ευρώ ανά παιδί, τη μείωση των εισφορών για κύρια σύνταξη από 20% σε 15% και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Για τους συνεταιρισμούς, θα εισαγάγουμε νέο νόμο, ενώ θα μειώσουμε τη φορολογία στο 10% για ομάδες παραγωγών και συνεργατικά σχήματα. Θα αλλάξουμε τον κανονισμό του ΕΛΓΑ προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, που η προεκλογική του εκστρατεία περιορίζεται στα fakenews και τη μικροπολιτική, εμείς έχουμε τη βούληση και ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο, που θα οδηγήσει τη χώρα σε τροχιά υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης. Γι’ αυτό ζητούμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή, που θα καταστήσει την Ελλάδα αυτοδύναμη!».