- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Τελετή λήξης των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής Νίκαιας – Χάλκης και Πλατυκάμπου

Σ’ ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικής, κίνησης και τεχνικής, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής, μπαλέτου και μοντέρνου χορού των τμημάτων  Νίκαιας – Χάλκης και Πλατυκάμπου, ηλικίας των 3-15 χρονών, παρουσίασαν ατομικά και ομαδικά  προγράμματα στην ετήσια εκδήλωση για να αποχαιρετήσουν τη φετινή χορευτική χρονιά.

Οι αθλήτριες παρουσίασαν χορογραφίες που ετοίμασαν αγκαλιάζοντας την δημιουργικότητα και τις δυνατότητες του σώματος. Οι θεατές  μοιράστηκαν τη μαγεία της ρυθμικής γυμναστικής, του μπαλέτου και του μοντέρνο χορού. Την εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού, επιμελήθηκε η δασκάλα χορού κα Μαίρη Νατσαρίδου η οποία αφού συνεχάρη τα παιδιά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τόσο στους γονείς που τόσα χρόνια της έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους όσο και στην αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ για την βοήθεια και την αμέριστη υποστήριξη που παρέχει στα τμήματα.

Στο σύντομο χαιρετισμό της το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κατερίνα Σακελλαρίου συνεχάρη τις αθλήτριες και δήλωσε ότι ο Δήμος και η αντιδημαρχία αθλητισμού  θα βρίσκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε προσπάθειες που προωθούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη για τα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής, μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Σέβη Λαδοπούλου.