- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ανοιχτό κάλεσμα κατάθεσης μουσικών έργων 2019

Η διοργάνωση του OUT HEAR New Music Week 2019 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ανοιχτό κάλεσμα κατάθεσης μουσικών έργων και επιστημονικών προτάσεων για τη συμμετοχή στο πρώτο Συμπόσιο και Εργαστήριο Μουσικής Σύνθεσης που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 6-14 Δεκεμβρίου.

Η διεθνής πρωτοβουλία outHEAR New Music Week 2019 διοργανώνεται ακόμη μια χρονιά, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λαρισαίων στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Το outHEAR New Music Week 2019 αποτελείται από ένα συμπόσιο και εργαστήριο σύγχρονης μουσικής σύνθεσης, ενώ υποστηρίζεται από το διάσημο Ensemble Klangforum Wien.

To outHear New Music Week αποτελεί πρωτοβουλία του πιανίστα Χρήστου Λενούτσου και συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της πόλης του Γκρατς και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του outHEAR αποτελείται από ένα συμπόσιο, ανοιχτά εργαστήρια καθώς και ένα εντατικό πρόγραμμα διδασκαλίας στη μουσική σύνθεση.

Οι συμμετέχοντες συνθέτες θα δουλέψουν μαζί με τους μουσικούς του Ensemble Klangforum Wien, το μουσικό σύνολο μεταπτυχιακού επιπέδου του πανεπιστημίου του Γκρατς, τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Ανδρέογλου και τους αναγνωρισμένους συνθέτες και διδάσκοντες Klaus Lang, Δημήτρη Παπαγεωργίου και Oρέστη Tουφεκτσή, σε προσωπικές συνεδρίες, εργαστήρια, πρόβες και ανοιχτές συζητήσεις

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης: 23 Ιουνίου 2019, 11:59 μμ (ώρα Ελλάδας) πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.outhearnewmusic.com [1]
Φωτογραφίες: Κώστας Μάντζιαρης