Μάξιμος για ντιμπέιτ: Ιδού η Ρόδος!


Tags |

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Στην εκπνοή της ημέρας, κατά την οποία συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την υπογραφή της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών, ο απερχόμενος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, εκλεγείς βουλευτής με τους υπερδεξιούς ΑΝΕΛ και μεταπηδήσας πλέον στην κομμουνιστογενή αριστερά ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βασίλης Κόκκαλης, πρότεινε διακαναλικό ντιμπέιτ του ιδίου με τους δυο βουλευτές της ΝΔ και τον προσχωρήσαντα σε αυτήν από την Ένωση Κεντρώων. Περιορίζει, βεβαίως, τη θεματολογία της συζήτησης -τι να πει για τις Πρέσπες;- αλλά αποκλείει ως… νεοφώτιστος αριστερός τους συναδέλφους βουλευτές και συνυποψηφίους του στο ψηφοδέλτιο της “πρώτης φορά αριστερά” την κ. Άννα Βαγενά και τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο. Γιατί; Δεν νιώθει άνετα μαζί τους ή θεωρεί ότι έτσι θα τους επισκιάσει, ενόψει και της διαφαινόμενης προοπτικής της μιας και μόνης έδρας για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου;

Σε κάθε περίπτωση, με χαρά αναμένω τα 3 τοπικά τηλεοπτικά κανάλια να συμφωνήσουν σε διακαναλικό ντιμπέιτ, αν όχι όλων, τουλάχιστον των βουλευτών των δυο κομμάτων εξουσίας και των προσχωρησάντων σε αυτά, σε μια εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση! Έτσι, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν, να συγκρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ιδού η Ρόδος!

ΥΓ: Με δεδομένο τον περιορισμό των 2 τηλεοπτικών εμφανίσεων, που ο νόμος ορίζει στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, ελπίζω στην άμεση δρομολόγηση του ντιμπέιτ για τον προγραμματισμό της προεκλογικής μας δράσης ως υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη και τις εκπροσωπήσεις μας σε αθηναϊκά ΜΜΕ».