- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Viva la Vida από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

Τα ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) του Δήμου  Λαρισαίων συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πηνειού 2019 με τη δράση «Viva la Vida! Στον  μαγικό  κόσμο της Φρίντα Κάλο» και μας καλούν να ταξιδέψουμε  να ταξιδέψουμε στον μαγικό πολύχρωμο κόσμο τηςσπουδαίας ζωγράφου.

 Μουσικοκινητικό, θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι για τα  παιδιά  και διαδραστικό παιχνίδι με τους ενήλικες περαστικούς,  εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο της Φρίντα Κάλο.

Ταξιδεύουμε στο Μεξικό, στον πολύχρωμο κόσμο της Φρίντα , των λουλουδιών και των χρωμάτων, της έντασης,  της ομορφιάς και της χαράς για τη ζωή.

Χορεύουμε με μουσικές, παίζουμε παιχνίδια, γνωρίζουμε τον πολιτισμό και δημιουργούμε έργα μοναδικά  εμπνευσμένα από το έργο της μεγάλης Μεξικάνας ζωγράφου.

 Εργαστήρια παιχνιδιού και καλλιτεχνικών δράσεων  με την εμψύχωση της παιδαγωγικής ομάδας του δικτύου ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων.

Κάθε  μέρα από τις  18:00 έως τις 21:00,  σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί μια πολύχρωμη περιπέτεια στο κόσμο της Τέχνης και της Φαντασίας!

Τετάρτη  19,  Πέμπτη 20, Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.