- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μεγάλες αθλητικές οργανώσεις στη Θεσσαλία

Με τον Αντιπρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργο Κατσαρό συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Αφορμή για τη συνάντηση υπήρξε η διοργάνωση των αγώνων παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης που φιλοξενείται αυτό το τριήμερο στην πόλη της Λάρισας. Οι δυο άντρες αναφέρθηκαν στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις όλων των αθλημάτων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Με τη συνάντηση αυτή επισφραγίζουμε τη συνεργασία που θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις και στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας».

Ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Κατσαρός σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Για εμάς είναι μια μεγάλη στιγμή που συνεχίζει στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας  ο ακούραστος κ. Κώστας Αγοραστός που με τη θαλπωρή και την αγάπη του αγκάλιασε όλα τα αθλήματα της Ομοσπονδίας μας και υπήρξε μπροστάρης σ’ όλα τα αθλητικά γεγονότα. Και σ’ αυτή την αθλητική περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός φιλοξενώντας σε όλες τις πόλεις  της, διοργανώσεις της Ομοσπονδίας σε όλα τα αθλήματα πόλο, καταδύσεις, κολύμβηση κλπ. Ενώ το Σεπτέμβριο στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Βόλου. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για όλα όσα μας έχει προσφέρει».