- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ευχαριστίες Δικηγορικού Συλλόγου σε Μάξιμο για Δικαστικό Μέγαρο

Με μια ευχαριστήρια επιστολή για την καθοριστική συμβολή του στην ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, το οποίο εντάχθηκε σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, υποδέχθηκε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη στα γραφεία του Συλλόγου τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λαρίσης,  κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου άσκησε πίεση στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβεβαίωσε την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ότι προσβλέπει στην συνεργασία του νομικού κόσμου της πόλης και των εκπροσώπων του για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δικηγόρους, αλλά και την ικανοποίηση του λαϊκού αιτήματος για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.

Στην επιστολή προς τον κ. Χαρακόπουλο σημειώνεται ότι «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας σας ευχαριστεί θερμά για την συμβολή σας στην ανάδειξη του μείζονος προβλήματος των ελλιπών υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

Με τις παρεμβάσεις σας και τις επερωτήσεις σας ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου, συμβάλλατε στην επιτάχυνση του χρόνου ένταξης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, μέσω του προγράμματος ενεργειακής Αναβάθμισης που υλοποιεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα είστε δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Κλάδο μας».

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς του Δικηγορικού Συλλόγου ήταν η πρόεδρος κ. Νικολέττα Μπασδέκη, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπραζιώτης, ο γενικός γραμματέας κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, και τα μέλη, η κ. Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη και οι κ.κ. Αντώνης Γραβάνης και Ευάγγελος Διανελλάκης.