- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Το πάρτυ με τις τιμές στα αγροτικά προϊόντα τελειώνει σύντομα

«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας πρέπει να απαλλαγούν από άδικα βάρη στο πλαίσιο της δημοσιονομικής μας πολιτικής, που προβλέπει σημαντική μείωση της φορολογίας, για να σταθεί η μεσαία τάξη στα πόδια της.»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνομιλώντας με κατοίκους στο Ευύδριο και το Πολυνέρι, προσθέτοντας:

«Ειδικότερα, για τον κλάδο της γεωργίας, ο Πρόεδρός μας έχει δεσμευθεί για τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ, ώστε να θωρακίσουμε την παραγωγή μας απέναντι στην Κλιματική Αλλαγή. Προσθέτως, έχει εξαγγείλει τη μείωση της φορολογίας κατά 10% στα συνεργατικά σχήματα και την εκπαίδευση και κατάρτιση των αγροτών για νέες καλλιέργειες και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

Όσον αφορά, δε, την κτηνοτροφία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προειδοποιήσει ότι γνωρίζουμε πολύ καλά, ποιοι “βαφτίζουν” το εισαγόμενο γάλα και κρέας ως “ελληνικά”, προκαλώντας την πτώση των τιμών. Θα εντατικοποιήσουμε τους ελέγχους και δεν θα τους αφήσουμε σε “χλωρό κλαρί”. Το “πάρτυ” θα τελειώσει σύντομα!».