- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στη Λάρισα η α’ φάση των πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης

Αυλαία ανοίγει στη Λάρισα το τριήμερο από 14 έως 16 Ιουνίου η μάχη της παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών με τη συμμετοχή του ΝΟΛ. Για τους αγώνες παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου οι συνδιοργανωτές  όπου τόνισαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Όσοι αγαπάνε τον αθλητισμό, όσοι αγαπάνε το Πόλο, όσοι αγαπάνε το ΝΟΛ αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να είναι στο νέο Ανοικτό Κολυμβητήριο της Λάρισας. Να στηρίξουμε την ομάδα μας, να στηρίξουμε τα παιδιά μας, να στηρίξουμε τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους. Χρειαζόμαστε την ομάδα σε αυτή την κατηγορία και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή την κατηγορία. Τα παιδιά μας πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν σ’ αυτή την υψηλή κατηγορία. Έχουμε μια καλή διοργάνωση σε συνεργασία με τη διοίκηση και το Δήμο. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο νέο Ανοικτό Κολυμβητήριο που ως Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή του προκειμένου η πόλη της Λάρισας να αποκτήσει ένα κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων που είναι «κόσμημα» για την πόλη. Περισσότερα απ’ όλα χρειαζόμαστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Καλούμε όλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθεια της».

Γιώργος Καντώνιας –υπεύθυνος ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχαμε την αμέριστη στήριξη προκειμένου να μπορέσουμε να διοργανώσουμε στην πόλη μας τη μια από τις δυο φάσεις των πλέι άουτ. Θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας οκτώ ομάδες από όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας. Η ομάδας μας ξεκινά τις αθλητικές της υποχρεώσεις αύριο βράδυ στις 20:00 όπου παίζεται ο πρώτος αγώνας. Το Σάββατο έχουμε άλλα δυο παιχνίδια στις 11:00 π.μ. και στις 18:00 μ.μ. και κλείνουμε τις υποχρεώσεις μας την Κυριακή στις 10:00 π.μ. Πραγματικά η Περιφέρεια παρέδωσε ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας που είναι το νέο Ανοικτό Κολυμβητήριο. Έχουμε όλα τα εχέγγυα να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον. Θα θέλαμε η ομάδα του πόλο, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο παρελθόν από την έλλειψη ενός τέτοιου χώρου, να το κάνει το δικό της σπίτι και ευχόμαστε και με τη συνδρομή του Δήμου να πραγματοποιηθεί».

Αθανάσιος  Δανιήλ – Παίκτης ΝΟΛ: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια που για άλλη μια φορά μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα μας και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα μας και να μας στηρίξουν προκειμένου να έχουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε κατηγορία».

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας Βασίλης Πινακάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χρήστος Καλομπάτσιος και Θανάσης Παιδής, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας Σταύρος Χατζηλάκος και οι παίκτες της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ Αναστάσιος Μεταξιώτης, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος και Ηλίας Πατούνας.