Κέλλας: Οι Λαρισαίοι θα τιμωρήσουν τον κ. Τσίπρα για όσα υπέστησαν


Tags |

«Ο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα και οι αγρότες μας θα του “ανταποδώσουν” στην κάλπη, όλα όσα υπέστησαν τα τελευταία 5 χρόνια. Κανείς δεν ξεχνά ότι, ενώ ήταν στην αντιπολίτευση, ανέβαινε στις καρότσες και τα τρακτέρ, τάζοντας στους πάντες τα πάντα.Ότανκατέλαβε την εξουσία, όμως, κλείστηκε στο Μαξίμου, περιφρουρούμενος από τις κλούβες των ΜΑΤ, και ήταν αυτός, που αύξησε τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές, κατήργησε τον ΟΓΑ, διατήρησε τον ΕΝΦΙΑ, κατήργησε το αγροτικό πετρέλαιο, αύξησε την προκαταβολή φόρου στο 100%, ενώ τον ΦΠΑ από το 19% τον ανέβασε στο 23% και 24% στη συνέχεια. Με μία φωνή ο λαός μας λέει “ΔΕΝΠΑΕΙΑΛΛΟ”!»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου, προσθέτοντας:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εφαρμόσειδιαφορετική δημοσιονομική πολιτική, πραγματοποιώντας ριζικές αλλαγές, που θα οδηγήσουνστην ανάπτυξη. Η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών αποτελούν βασική προϋπόθεση, για να δημιουργηθούν νέες δουλειές και να αναθερμανθείη οικονομία. Και αυτό θα κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα, που θα είμαστε Κυβέρνηση. Σας θυμίζω ότι εμείς μειώσαμε το ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%,οι θεσμοί το δέχτηκαν καιαποδείχτηκε πως είχε θετική εισπρακτική απόδοση για το Δημόσιο.

Ο κ. Τσίπρας, με την αύξηση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών,διέλυσε τη μεσαία τάξη, ενώ η επιδοματική πολιτική, που εφαρμόζει,οδηγεί μόνο σεανακατανομή της φτώχειας.

Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία και το πρόγραμμά της. Άλλωστε, μετά τις Ευρωεκλογές και τη συντριπτική νίκη της παράταξής μας, είδατε ότι το χρηματιστήριο εκτοξεύθηκε και, κυρίως,οι αποδόσεις των ομολόγων μειώθηκαν σημαντικά. Ό,τι δεν έγινε, δηλαδή, στα 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αμέσως μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών».