- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ανοιχτή επιστολή Γ. Κωτσού στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Με το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής σας.

Τα μαθητικά χρόνια, ίσως τα καλύτερα στη ζωή του ανθρώπου, σε λίγο θα είναι παρελθόν.

Μπροστά σας ανοίγονται νέες προκλήσεις και ορίζοντες, έτοιμοι να σας υποδεχθούν, αρκεί να το θέλετε, να το πιστεύετε και να αγωνιστείτε για τους στόχους, για τα όνειρά σας.

Εν όψει των Πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν, εύχομαι απ’ την καρδιά μου στην καθεμιά και στον καθένα από εσάς να εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας.

Να σημειώσω ότι σε οποιαδήποτε εξεταστική περίοδο χρειάζεται μεγάλη δύναμη και ψυχραιμία προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο επίπεδο απόδοσης και δεν πρέπει να παραβλέπει καμιά και κανένας ότι το άγχος λειτουργεί ανασταλτικά σε οποιαδήποτε λειτουργία μας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό για τη μετέπειτα επαγγελματική εξέλιξή σας, δεν είναι όμως η μοναδική και τελευταία ευκαιρία σας. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο και το μεγαλύτερο. Για να γίνουν όμως τα όνειρα πραγματικότητα απαιτούνται σοβαρή προσπάθεια, σωστή προετοιμασία και προσήλωση στους στόχους.

Είμαι βέβαιος ότι και φέτος ο Νομός Καρδίτσας θα καταλάβει τις πρώτες θέσεις πανελληνίως στις επιτυχίες εισαγωγής στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση.

 

Του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου Γιώργου Κωτσού