Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας ο Χρ. Κέλλας


Tags |

Την προηγούμενη Κυριακή, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν ιστορία, απορρίπτοντας τις σειρήνες του λαϊκισμού και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Όλες και όλοι μαζί, ξεκινήσαμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, οδηγώντας μία ώρα αρχύτερα στην αντιπολίτευση τη χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης!»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, κατά τον χαιρετισμό του, στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία του νεοεκλεγέντος Ευρωβουλευτή, Σ. Κυμπουρόπουλου, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Νομού.

Ο Λαρισαίος πολιτικόςσυνεχάρη τον κ. Κυμπουρόπουλο και τους υποψηφίους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας:

«Μαζί μας βρίσκεται, σήμερα, ο αγωνιστής και πρωταθλητής της ζωής, ο συνάδελφός μου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος! Ο πρώτος των πρώτων των Ευρωεκλογών! Θερμά συγχαρητήρια Στέλιο! Στη νίκη σου αντανακλώνται οι αγώνες και η δικαίωση των ατόμων με αναπηρία καθώς και η συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού!

Θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε και σε όλους τους υποψηφίους μας για τον αγώνα τους, τόσο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και για την αυτοδιοίκηση!».

Περαιτέρω, ο κ. Κέλλας επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα ενώσει τους Έλληνες, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Η νίκη για την παράταξή μας ήταν ιστορική και ο εκλογικός χάρτης βάφτηκε “γαλάζιος”! Το γαλάζιο της σημαίας μας, που ενώνει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! Για εμάς, η νίκη της ΝΔ συμβολίζει την εθνική ενότητα και την ομοψυχία, για να σταθεί η Πατρίδα μας και πάλι όρθια!

Ο Πρόεδρός μας και αυριανός Πρωθυπουργός το είπε ξεκάθαρα! Για εμάς δεν υπάρχουν ηττημένοι! Θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία, σε ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα εποχή, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον! Είδαμε πως οι νέες και οι νέοι αψήφησαν την προπαγάνδα και έπραξαν το πατριωτικό τους καθήκον! Μπράβο στα παιδιά μας, που βρέθηκαν και θα βρίσκονται από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή των κοινών μας αγώνων!

Τέλος, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, αναφορικά με τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, τόνισε:

«Η αποψινή συγκέντρωσή μας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τον Β΄ Γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, είμαστε εδώ, όλες και όλοι μαζί, για να εκλέξουμε νέα Δήμαρχο, τη Ρένα Καραλαριώτου! Προχωράμε, ενωμένοι, για να πάμε τη Λάρισα και την Ελλάδα μπροστά!».