- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Δήλωση του Κωνσταντίνου Διαμάντου για τις εκλογές

Αισθάνομαι για μία ακόμη φορά υπερήφανος για την πόλη μου και τους ανθρώπους της. Γιατί έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι, μπορούν να αξιολογήσουν με μία πολιτική και κοινωνική ωριμότητα, μπορούν να κρίνουν πρόσωπα, έργο, επιλογές.

Μένοντας πιστός στις αρχές μου για μία ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιστός στο δικό μου προσωπικό Αξιακό κώδικα που οι γονείς και οι δάσκαλοί μου με εμφύσησαν επέλεξα να δείξω προεκλογικά ποιον Δήμαρχο αξίζει η πόλη μας. Τον Απόστολο Καλογιάννη. Και να συμπορευτώ μαζί του μέσα από την καθαρή Αυτοδιοικητική Συμπαράταξη Λαρισαίων που ένωσε ανθρώπους με πολιτικές αφετηρίες από την Αριστερά μέχρι την Κεντροδεξιά.

Αισθάνομαι δικαιωμένος. Και η δικαίωση ήρθε τόσο από την προσωπική μου εκλογή και το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής όσο και η θριαμβευτική επανεκλογή του Απόστολου Καλογιάννη.

Αφήνω πίσω κάθε πικρία και πληγή που στην προεκλογική περίοδο κάποιοι επέλεξαν και επένδυσαν για να κερδίσουν διακυβεύοντας την ίδια την ενότητα της πόλης μας.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την απόλυτη εμπιστοσύνη μου προς τον άξιο Δήμαρχό μας.

Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου αλλά, και σε όλο το επιτελείο που ήταν “πίσω” μας  και μας υποστήριζε.

Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους με/μας τίμησαν.

Ιδιαίτερα όμως θέλω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τους πολλούς από εκείνους που δε με τίμησαν – και είναι κυρίαρχα από τον πολιτικό χώρο που ανήκω – αλλά κράτησαν ένα υψηλό επίπεδο ήθους εκφράζοντας μεν την αντίθεσή τους στην επιλογή μου αλλά μη διολισθαίνοντας στο χαμηλό επίπεδο της λασπολογίας και των ύβρεων που ολίγιστοι σε αριθμό και σε ανάστημα, με την ανοχή άνωθεν, επιδόθηκαν τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς το πρόσωπο του Δημάρχου.

Σε μία κρίσιμη περίοδο με πολλές δυσκολίες μόνο με συνεργασία μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον της πόλης με τα χωριά της και των ανθρώπων της. Και αυτό θα κάνουμε πράξη γιατί ο Απόστολος Καλογιάννης και όλοι εμείς δίπλα του το αποδείξαμε 5 χρόνια τώρα αλλά και στην προεκλογική περίοδο. Η επιδίωξη της συνεργασίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με κάθε πλευρά. Αλλά, και η επιδίωξη της συνέργειας με όλους τους νεοεκλεγμένους στα τοπικά συμβούλια, με τους φορείς της πόλης και όλους τους συμπολίτες χωρίς διάκριση και εξαιρέσεις.

Γιατί, Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!  Γιατί, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!