Κέλλας: Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, νίκη για την Ελλάδα!


Tags |

«Ό,τι και να υπόσχεται ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα αλλαγή, για να σταθείκαι πάλι όρθια! Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών και στις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, που έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή! Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει νίκη για την Ελλάδα!»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την ομιλία του, στην παρουσίαση του βιβλίου-απολογισμού του έργου της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και, εκ νέου, υποψήφιας Ευρωβουλευτού της ΝΔ, κ. Μαρίας Σπυράκης, όπου παρευρέθηκε και ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ 2014 και, εκ νέου, υποψήφιος, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, με σημείο αναφοράς τις δράσεις της κ. Σπυράκη, που αναδείχθηκε Ευρωβουλευτής της χρονιάς, επεσήμανε πως η ΝΔ έχει αναπτύξει μία πολυεπίπεδη και εναρμονισμένη δράση, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, διασφαλίζοντας τα οργανωτικά και πολιτικά εχέγγυα για την υλοποίηση του προγράμματος την αμέσως επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, σημειώνοντας:

«Κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ψηφιακή οικονομία καθώς και οι χρηματοδοτήσεις καθίστανται βασικά μέσα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ειδικότερα στη Λάρισα και τη Θεσσαλία βιώνουμε κάθε χρόνο, ολοένα και πιο έντονα, τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής, αφού οι αγρότες μαςβρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι με τη λειψυδρία και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που προκαλούν μεγάλες ζημιές στην παραγωγή. Η παράταξή μας έχει υποστηρίξει τη διασφάλιση των υδάτινων πόρων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε συνταγματικό επίπεδο, ενώ έχει προτείνει την επέκταση νέων καλλιεργειών. Επίσης, έχουμε προαναγγείλει τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ, διότι δεν γίνεται ο αγροτικός κόσμος να καταβάλει υψηλά ασφάλιστρα, υψηλή φορολογία και να λαμβάνει ψίχουλα ως αποζημίωση».

Περαιτέρω, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της συνοχής της ΕΕ, υπογραμμίζοντας:

«45% των ευρωπαίων νιώθουν την παγκοσμιοποίηση ως απειλή και 53% ως κίνδυνο για την ταυτότητά τους. Στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκα και εγώ, εκπροσωπώντας τη Βουλή και τη ΝΔ στη διακοινοβουλευτική διάσκεψη της προεδρίας της ΕΕ, πριν από 1,5μιση μήνα, στο Βουκουρέστι. Αν δεν ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή ταυτότητα δυναμώνοντας και την εθνική μας συνείδηση, οι πολίτες θα αναζητούν διέξοδο σε ακραίες φωνές, που επιβιώνουν πολιτικά σήμερα εξαιτίας αυτού του γεγονότος».

Ακόμη, ο κ. Κέλλας τόνισε:

«Οι κυβερνώντες, όχι μόνο δεν μπορούν να απορροφήσουν χρήματα και να διαπραγματευτούν στην Ευρώπη, αλλά εκθέτουν τη χώρα διεθνώς και αποτυγχάνουν στα εξωτερικά μέτωπα. Ήδη οι αγορές έχουν αρχίσει και αντιδρούν αρνητικά στην υποσχεσιολογία τους και οι ευρωπαίοι μας αντιμετωπίζουν με δυσπιστία. Η αγορά ασφυκτιά: Φορολογία στα ύψη, ασφαλιστικές εισφορές στα ύψη και, βέβαια, μία μόνιμη ανασφάλεια. Ποιός να ανοίξει επιχείρηση σήμερα, ειδικά στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών, όταν οι κουκουλοφόροι σπάνε και καίνε ανενόχλητοι;

Ισχυρίζονται ότι έλυσαν το πρόβλημα με τα Σκόπια καιεξασφάλισαν την ειρήνη. Γιατί δηλαδή; Πριν είχαμε πόλεμο; Τώρα λένε είναι ηγέτιδα δύναμη η Ελλάδα… Πώς άραγε, όταν η κυβέρνηση Ράμα διώκει λυσσωδώς την ελληνική εθνική μειονότητα και κλέβει τις περιουσίες τους, ειδικότερα μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα; Ταυτόχρονα, έχουμε την Τουρκία να μας προκαλεί διαρκώς στο Αιγαίο και την Κύπρο, ενώ οι ανθρωπορροές προς τη χώρα αυξάνονται κατακόρυφα.

Η Πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τις απερισκεψίες, την ανευθυνότητα, την ανασφάλεια, την οικονομική δυσπραγία, την υπερφορολόγηση, την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό, που έχει προκαλέσει αυτά τα 4,5 χρόνιαη χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Τόσο οι Ευρωεκλογές, όσο και οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν ένα δημοψήφισμα και δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μία ψήφος, αφού είμαστε στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που ενώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες!».