Μάξιμος: Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ φθάνει στο τέλος της!


Tags |

«Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή που έρχεται. Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ φθάνει σύντομα στο τέλος της. Η πρώτη πράξη της συντριπτικής ήττας τους θα καταγραφεί στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, και θα δώσει αποστομωτική απάντηση σε όσους επιχειρούν με fake news και μαύρη προπαγάνδα να θολώσουν την εικόνα». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα.

 

Μήνυμα νίκης!

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «το μήνυμα νίκης που εξέπεμψε ο Πρόεδρος της ΝΔ από την πρωτεύουσα του κάμπου, είναι πρωτίστως μήνυμα αισιοδοξίας για όλες τις παραγωγικές δυνάμεις που υπέστησαν στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ την αφόρητη φοροαφαίμαξη.

Πρωτίστως, αυτό αφορά τον αγροτικό κόσμο, που πλήρωσε ακριβά το “λάθος” του 2015, κι οποίος τώρα περιμένει και δικαίως από μια κυβέρνηση της ΝΔ να αποκαταστήσει τις αδικίες και να σκύψει στα προβλήματά του, όπως είναι οι αθρόες ελληνοποιήσεις των εισαγόμενων προϊόντων, και κυρίως του γάλακτος.

Αφορά, όμως, και όλους τους νέους, που οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ τους οδήγησαν είτε στην “ευέλικτη” εργασία των 400 ευρώ είτε στην ξενιτιά. Δεν μπορεί να είναι αυτή η μοίρα των νέων μας, κι αυτό θα αλλάξει με τη ΝΔ στην κυβέρνηση, με την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αφορά, επίσης, κι όλους τους πολίτες που βιώνουν την έξαρση μιας πρωτοφανούς ανομίας και εγκληματικότητας, που έχει την υπογραφή αυτής της κυβέρνησης της “πρώτη φορά αριστερά”. Η ασφάλεια, όμως, δεν είναι προαιρετική, ούτε ταξική, αλλά αναφαίρετο και καθολικό δικαίωμα, κι αυτό θα το κάνει πράξη μια κυβέρνηση της ΝΔ, όπως δεσμεύτηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 26 Μαΐου, επομένως, όλοι έχουμε πολλούς λόγους να ρίξουμε στη κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, φέρνοντας νωρίτερα την ημέρα που θα βάλουμε τέλος σε αυτήν την καταστροφική για τον τόπο κυβέρνηση».