Με επιτυχία η Γ.Σ. Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας


Tags |

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11Μαΐου 2019, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Valis resort, στην Αγριά Βόλου.

Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο κ. Αθανάσιος Συριανός,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικη ζυθοποιια αταλαντης ΑΕ – ΕΖΑ,ενώ χρέη Γενικού Γραμματέα εκτέλεσε ο κ. Παναγιώτης Βαρούτσικος, εκπρόσωπος της ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΕ.

Το Πρόγραμμα της Κλειστής Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις του Απολογισμού Έργου του Συνδέσμου για την τριετία 2016-2018 από το Γενικό Γραμματέα Δ.Σ. του ΣΒΘΚΕ, κ. Λουκά Παπαχαραλάμπουςτης εταιρείας ELIKONTRANSPORT,του Οικονομικού Απολογισμού 2018 και του Προϋπολογισμού 2019 από τον Ταμία Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Ευσταθίου της εταιρείας ΡΟΥΣΣΑΣ ΑΕ, και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία αναγνώστηκε από τον κ. Παντελή Μαρέδη της εταιρείας Φορολογιστική ΕΠΕ.

Η Ανοικτή Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Αθανάσιου Συριανού και το χαιρετισμό του Αντιπροέδρου ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνου Μπίτσιου.

Ακολούθησε η αναγόρευση του κου Στέργιου Ζουρνατζή της εταιρείας ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ ως «Επίτιμο Μέλος ΣΒΘΚΕ». Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία της νεοεκλεγείσαςΠροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής,κας Ελένης Κολιοπούλου.

Μετά το πέρας της ομιλίας της Προέδρου, ακολούθησε πάνελ συζήτησης με θέμα «Ο Ρόλος των τραπεζών για την επιχειρηματικότητα. Ευκαιρίες και προβλήματα».

Το πάνελ συζήτησης απαρτίστηκε από αξιόλογα στελέχη του τραπεζικού τομέα και καταξιωμένους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και συγκεκριμένα από τους:

        κ. Νικόλαο Καραμούζη,

        κ. Αναστάσιο Λάππ

        κ. Δημήτριο Σαράντη

        κ. Ευάγγελο Γκιζελή

        κ. Χαρίλαο Σιούρα