- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συμμετοχή του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε συνέδριο

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας,κ. Νικόλαος Ντίτορας, μετέβη στις 09-05-2019 στη Νέα Ερυθραία Αττικής, όπου μετείχε σε συνέδριο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προώθηση των ελληνικών κρασιών και της σταφίδας στη γερμανική αγορά.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, ήταν η επίτευξη νέων συνεργασιών σε διμερές επίπεδο και η είσοδος υψηλά ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά.Στο πλαίσιο αυτού,έλαβαν χώρα ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού χώρου, από εκπροσώπους συνδέσμων και ειδικών με KnowHow για τη γερμανική αγορά και εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα, αναφορικά με τη σωστή διαχείριση των υπαρχουσών ευκαιριών.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτελεί την πύλη για την είσοδο στη γερμανική αγορά που είναι παραδοσιακά η σημαντικότερη αγορά της Ευρώπης για τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Κάθε χρόνο συμβάλει με στοχευμένες δράσεις και υπηρεσίες στην τόνωση των εξαγωγών, λειτουργώντας ως πύλη εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τις υπηρεσίες του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα «https://griechenland.ahk.de/gr/ [1]».