Στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου ο Ευθύμης Φλώρος


Tags |

Με την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», κατέρχεται στον στίβο των δημοτικών εκλογών ο επιχειρηματίας Ευθύμης Φλώρος.

Με ισχυρό «χαρτί» την πολυετή ενασχόλησή του με τον τομέα της ανακύκλωσης, καθώς είναι πρόεδρος της εταιρείας «Αφοί Φλώρου ΑΕ», που πρωτοπορεί στην ανακύκλωση υλικών στο νομό Λάρισας εδώ και 15 χρόνια, ο κ.Φλώρος υπογραμμίζει τη σημασία της κυκλικής οικονομίας, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Ασχολούμαι χρόνια με τα κοινά,αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά και να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Λάρισα Μπροστά”. Πιστεύω στην κ.Καραλαριώτου ως άνθρωπο καθώς επίσης και στην ομάδα που την πλαισιώνει. Είμαι βέβαιος ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά» και την κ.Καραλαριώτου ως την αυριανή Δήμαρχο, η Λάρισα θα γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη , μια πόλη πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες πόλεις».

Καλωσορίζοντας τον κ.Φλώρο, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίωντόνισε πως «κομβικής σημασίας στο πρόγραμμά μας για τη Λάρισα είναι η πρακτική εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας στα σπίτια, στην πόλη, αλλά και τις επιχειρήσεις, καθώς και η υλοποίηση δράσεων που έχουν στόχο την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι η Λάρισα να γίνει πρωταθλήτρια πόλη στην ανακύκλωση», επισημαίνει χαρακτηριστικά η κ.Καραλαριώτου.