- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Τεμπών κοντά στους άπορους

Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Τεμπών.
Η διανομή των εδεσμάτων για το Πάσχα προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών  διοργανώθηκε έγκαιρα και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη σύμπραξη δεκάδων πολιτών, συλλόγων, φορέων και των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.
Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας:
Ο θεσμός του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” αποτελεί την αναβάθμιση των παροχών που παρέχει ο Δήμος Τεμπών σε Απόρους, και γενικότερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης οπώς κατά τις περιόδους των Εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών στοχεύει στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβίουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού .
Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται απο τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα απο συλλόγους και φορείς του δήμου μας,απο απλούς και ευαισθητοποιημένους ανθρώπους  με κοινο  στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την ευαισθησία τους.
Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη ,καλούμε  τους συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν να επικοινωνούν με τον Δήμο η με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την διάθεση προϊόντων .
Τελος να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλες τις οικογένειες που αυτές τις ημέρες περίμεναν την βοήθεια  και την στήριξη του κοινωνικού  παντοπωλείου,ως Δημοτική  αρχή θα είμαστε δίπλα στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου και θα το  στηρίζουμε σε καθημερινή βάση ,για εμάς στο Δήμο Τεμπών προτεραιότητα ειναι και θα συνεχίσει να ειναι ο συνάνθρωπο μας .
Οπως και να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους εργαζόμενους του δήμου και το προσωπικό Βοήθεια στο σπίτι , που απασχολήθηκαν πυρετωδώς, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να τα διανείμουν.
Οι χορηγοί που στήριξαν το κοινωνικό παντοπωλείο για τις ημέρες του Πάσχα ειναι:
Ιωάννης Νταβαρούκας ,Τυροκομείο Νίκζας,Τυροκομείο Τέμπη ,κρεοπωλεία  Φωκαίδης ,βιοτεχνία κρέατος Ευαγγελόπουλος,Κρεοπωλείο Λούπας καταστημα Νεά Σμύρνης ,αρτοποιείο Μπέης και Μωραίτη στο Συκούριο ,Σούπερ Μάρκετ Αγορά ,Σούπερ Μάρκερ Σαμαράς Συκούριο,την 8ηΕΜΑΚ και το πυροσβεστικό κλιμάκιο στην ΒΙΠΕ Λάρισας ,το Α.Τ Τεμπών,Καρκανίας Απόστολος ,IDERCOMM FOODS κα.