Η Χριστίνα Μιγδάνη του ΝΟΛ δίνει το στίγμα των κρίσιμων συναντήσεων


Tags |

Η Χριστίνα Μιγδάνη είναι από τις νεώτερες αθλήτριες του ΝΟΛ καθώς είναι μόλις 20 ετών και βρίσκεται στις πισίνες από τα τέσσερα της χρόνια! Αρχικά έκανε κολύμβηση για 12 χρόνια, μέχρι που λόγω ενός τραυματισμού έπρεπε να σταματήσει για ένα μικρό διάστημα και ένα μήνα αργότερα ανακάλυψε την υδατοσφαίριση, παίζοντας έκτοτε για τα τέσσερα τελευταία 4 χρόνια στο ΝΟΛ. Πέρυσι πέρασε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας Λαμίας,  όπου και προπονείται μαζί με την συμπαίκτριά της, Κατερίνα Κυροδήμου, έχοντας την βοήθεια των ανθρώπων της Λαμίας, σε αυτή την προσπάθεια, σε μία δύσκολη χρονιά καθώς οι προπονήσεις γίνονται μακριά από την υπόλοιπη ομάδα και χρειάζεται πολλή υπομονή και θέληση, για να τα επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της παραμονής στην Α1 κατηγορία. Ας δούμε τι δήλωσε η Χριστίνα Μιγδάνη για τα κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν (το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας με το Ρέθυμνο και εν συνεχεία τα μπαράζ παραμονής με τη ΝΕ Πατρών):

 

  • Πως νιώθεις φέτος που αγωνίστηκες έστω και για λίγο στην Α1 στα πρώτα παιχνίδια;

 

«Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, μιας και καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία με την ομάδα μας. Όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας τα έβλεπα ως ντέρμπι με το κάθε ένα από αυτά να έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας είτε για μένα προσωπικά είτε για την ομάδα στο σύνολο. Το να αγωνίζεσαι στην μεγάλη κατηγορία της χώρας, στο άθλημα που σου αρέσει περισσότερο, αποτελεί από μόνο του μια αξέχαστη εμπειρία. Κι αυτές οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει από τους αγώνες, τις προπονήσεις αλλά και την συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια, είναι που μου δίνουν την δύναμη και την πίστη να συνεχίσω το άθλημα που αγαπώ με ακόμα περισσότερη επιμονή».

 

  • Τα σχέδια σου για το μέλλον στις πισίνες τι περιλαμβάνουν;

 

«Σίγουρα θα συνεχίσω το άθλημα που έχω αγαπήσει. Το πόλο αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη. Θα ήθελα  να αποτελώ μέρος της ομάδας με την οποία έκανα τα πρώτα μου βήματα στο νερό και παράλληλα θα ήθελα να ασχοληθώ με την αθλητική φυσικοθεραπεία».

 

  • Τί πιστεύεις ότι ήταν αυτό που έφερε τις πρώτες νίκες της ομάδας σου;

 

«Η δίψα για τη νίκη έκανε την ομάδα να ενωθεί και να αποδείξει σε όλους πως όταν ξεχωριστά άτομα παρ’ όλες τις ιδιαιτερότητες τους ενωθούν, τότε μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Υπήρχε μεγάλη υποστήριξη  από την μεριά της διοίκησης και του προπονητή και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο όπου βοήθησε να έρθουν οι δύο πρώτες νίκες».

 

  • Τί να περιμένουν οι φίλοι του ΝΟΛ στα υπόλοιπα παιχνίδια;

 

«Τα τελευταία παιχνίδια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τόσο στην ψυχολογία της ομάδας όσο και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Ο ΝΟΛ τώρα θα κάνει τα πάντα για να αναδείξει τον πραγματικό του εαυτό. Χάρη στην εμπειρία του προπονητή ο οποίος μας βοήθησε να καταλάβουμε την δύναμη μας, με σιγουριά μπορώ να πω πως όλα τα παιχνίδια που απομένουν θα είναι ντέρμπι και θα αποτελέσουν ένα ποιοτικό θέαμα, για τους φίλους της υδατοσφαίρισης».