Με εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Σελλάνων, Σοφάδων και Τιτανίου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης


Tags |

Συνάντηση με εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Τιτανίου, Σοφάδων και Σελλάνων συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης των υδάτινων πόρων  και του καλύτερου συντονισμού μεταξύ της περιφέρειας και των φορέων ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Τον χαρακτήρισαν ως τον «Περιφερειάρχη των έργων» καθώς όπως σημείωσαν «τα τελευταία εννιά χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικά αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που ενίσχυσαν τον πρωτογενή τομέα και έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ήταν πάντα δίπλα μας σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζαμε δίνοντας λύσεις».

Ο κ. Αγοραστός από την πλευρά του σημείωσε ότι «στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους ανθρώπους της παραγωγής. Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες με τους ΤΟΕΒ και τις υπηρεσίες μας, εργαζόμαστε καθημερινά δίνοντας λύσεις σε προβλήματα, υλοποιούμε έργα που ενισχύουν την παραγωγή και μειώνουν το κόστος παραγωγής. ».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τιτανίου, Βασίλης Γιαννάκος, τα μέλη του ΔΣ του ΤΟΕΒ Τιτανίου Γιώργος Γαγάτσης και Αντώνης Γκουντέλας, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σελλάνων Γιώργος Μπεκιάρης και το μέλος του Δ.Σ. Θανάσης Γούλας και ο Πρόεδρος Σοφάδων Σπύρος Γιωτάκης.