- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης χθες (03-04-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 35χρονος για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από (14-01-2019) έως (03-04-2019) στην πόλη της Λάρισας διέρρηξε με τη χρήση κατσαβιδιού επτά οικίες, κατά τις οποίες αποκόμισε το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ, τιμαλφή, διάφορα φο-μπιζού, ένα κλειδί οχήματος και πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών, ενώ αποπειράθηκε με την ίδια μέθοδο να διαρρήξει μία ακόμη οικία.

Στην κατοχή του 35χρονου αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.