Συμπορεύεται με τον συνδυασμό του Θ. Νασιακόπουλου ο Σωτ. Νταφόπουλος


Tags |

Στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου εντάχθηκε, ύστερα από συνάντηση του με το Δήμαρχο, ο υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Σωτήρης Νταφόπουλος κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως διαμορφώνεται σήμερα, επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη συνένωσης δυνάμεων συνεργασίας προκειμένου να προχωρήσει ο τόπος ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Μεταφέροντας την άποψη των συνδημοτών μου για συμπόρευση με το νυν Δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο, αποφάσισα να ενώσω τα χέρια μου με τον ίδιο και τους συνεργάτες του και να συμμετάσχω ενεργά στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα. Αυτή η κοινή μας πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι πορεία ενωτική, πορεία εμπιστοσύνης η οποία θα οδηγήσει στην αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή».

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» του Σωτήρη Νταφόπουλου, ενός ανθρώπου με σημαντική εμπειρία το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικάαλλά πιστεύω και για τους άλλους υποψηφίους του συνδυασμού μας η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο μας.Ο Δήμος Κιλελέρ, την επόμενη ημέρα των εκλογών, έχει ανάγκη την παρουσία ανθρώπων σαν κι αυτόν. Ανθρώπων με πολιτική άποψη, εμπειρία και ηθική συγκρότηση.Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα βαδίσουμε το νικηφόρο δρόμο της αυτοδυναμίας. Συνεχίζουμε μαζί και τη νέα τετραετία».