- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο ΝΟΛ ήρθε για να μείνει στην Α1

Μπορεί να άργησε πολύ όμως η πρώτη νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΛ ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Κρήτη επί του ΝΟ Ρεθύμνου στην ολοκλήρωση του α’ γύρου της γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών υδατοσφαίρισης και μάλιστα με 7 – 5, με «άμυνα για σεμινάριο», όπως χαρακτηριστικά λέγεται.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΝΟΛ, Σπύρος Τσιάρας (όπως ο ίδιος λέει), είναι στρατιώτης του συλλόγου. Είναι αθλητής του κοντά τέσσερις δεκαετίες τώρα, από το 1980, κολυμβητής και κατόπιν υδατοσφαιριστής, προπονητής της ανδρικής ομάδας το 1992-96, μετά ήταν τεχνικός της γυναικείας ομάδας, δούλεψε εν συνεχεία σε Ρέθυμνο, Άρη και Κύπρο για να επιστρέψει στο τιμόνι του ΝΟΛλίγο μετά το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, οπότε είναι ο καταλληλότερος να μας πει τι σημαίνει αυτή η νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΛ και για τον σύλλογο γενικότερα:

Τη συνέχεια πως τη βλέπεις;

«Πλησιάσαμε στον ένα βαθμό τη ΝΕ Πατρών (4 αυτοί και 3 εμείς) κι απομένουν τρία παιχνίδια. Την υποδεχόμαστε την μεθεπόμενη Τετάρτη, (3/4, 6 μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ σε ένα κρίσιμο από κάθε πλευρά παιχνίδι, καθώς αυτή τη στιγμή πρώτος μας ρεαλιστικός στόχοςείναι να αποκτήσουμε πλεονέκτημα έδρα