Χ.Κέλλας:Εθνικός Στόχος η Νίκη της Νέας Δημοκρατίας


Tags |

«Οι επερχόμενες Ευρωεκλογές αποτελούν τον προπομπό της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που έχει ανάγκη η χώρα. Καλούμε τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας  στο ψέμα, τον λαϊκισμό και την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.Συγχρόνως, μήνυμα προς την παράταξή μας, να πάμε την πατρίδα μπροστά, με περισσότερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη Παιδεία και Υγεία για όλους τους Έλληνες».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του αν. Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. ΧρήστουΚέλλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσία της Τομεάρχου Παιδείας της ΝΔ κ. Νίκης Κεραμέως, επ’ αφορμή της παρουσίασης του Προγράμματος Παιδείας της ΝΔ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός,ο οποίος θα προλογίσει την εκδήλωση, αφού καλωσόρισε την κ. Κεραμέως, την οποία χαρακτήρισε “κεφάλαιο για τη ΝΔ”,αναφέρθηκε στην κατάσταση, που επικρατεί στον χώρο της Παιδείας, τονίζοντας:

«Σε λιγότερο από τρία χρόνια άλλαξαν τρεις Υπουργοί, χωρίς κάποιο θετικό αποτύπωμα στην παρεχόμενη εκπαίδευση στα παιδιά μας. Αποκορύφωμα,οι παλινωδίες και η αβεβαιότητα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η διάλυση του Προγράμματος Σπουδών με την επαναφορά ενός παρωχημένου σχεδίου, δύο ταχυτήτων, Εισαγωγής στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και η απαξίωση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Εδώ, στη Λάρισα, βιώσαμε από πρώτο χέρι τις δυσμενείς συνέπειες της αλλόκοτης πολιτικής για την απορρόφηση των ΤΕΙ από τα ΑΕΙ και την ισοπέδωση σχολών με απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας».

Ο κ. Κέλλας, στη συνέχεια, σχολιάζοντας την “απαράδεκτη”, όπως την χαρακτήρισε, δήλωση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για την Μακεδονία, τόνισε:

«Ακούγοντας τον κ. Παππά να υποστηρίζει ότι “η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των Σκοπίων!”, αντιλαμβανόμαστε ποια ήταν η αφετηρία της διαπραγμάτευσης για τον ΣΥΡΙΖΑ και γιατί πανηγυρίζουν και αισθάνονται υπερήφανοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Κλείνοντας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για τον χώρο της Παιδείας, αναφέροντας:

«Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τη Δημόσια Εκπαίδευση και το έργο των Ελλήνων Εκπαιδευτικών και θα προχωρήσουμε αποφασιστικά σε όλες τις αλλαγές που απαιτούνται για να καταστήσουμε το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανταγωνιστικό, με ίσες ευκαιρίες σε όλους και επιβράβευση της αριστείας».

Τέλος ενόψει των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες, χαρακτηρίζοντας “ως εθνικό στόχο τη νίκη της ΝΔ για την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας”.