- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Τι φοβούνται, πού ελπίζουν οι νέοι επιχειρηματίες;

Η Λάρισα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Επιτροπής, μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:45-20:00 στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» (28ης Οκτωβρίου 9 – είσοδος από οδό Μιχ. Χαδέλη – πάροδος κάθετη στην Κούμα).

 

Οι επίσημοι διαπιστευμένοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση Digital idea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών καθώς και εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν εργαλεία και μηχανισμούς στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές αυτών.

 

Ειδικότερα θα μιλήσουν οι κκ. Δ. Γάτος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για τους τρόπους χρηματοδότησης, Λ. Κοντός από την IN4CAPITAL (Πλατφόρμα Διασύνδεσης Επενδυτών) και ο κ. Γ. Τζαμτζής εκπρόσωπος του Δικτύου ΠΡΑΞΗ για τις υπηρεσίες υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Ακόμη, οι startuppers κκ. Α. Δασκαλόπουλος και Β. Δήμτσας θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από τα δικά τους startup εγχειρήματά τους.

 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης και ώρα 20:00 θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του επιχειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο “Startups.  Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο εκδότης κ. Χρήστος Ζαμπούνης και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος.

 

Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής.

Για να κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα στο ακόλουθο link https://goo.gl/forms/zkDUM6n7K5IhC53c2 [1] (προαιρετικά).

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.