Ώρα για την πρώτη νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΛ


Tags |

Υποδέχονται στις 6 μ.μ. το Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο Αλκαζάρ

Την πρώτη τους νίκη θέλουν όσο τίποτε άλλο τα κορίτσια του ΝΟΛ σήμερα που στις 6 μ.μ. υποδέχονται το Νηρέα Χαλανδρίου για την 2η αγωνιστική της γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας πόλο γυναικών στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ.

Οι παίκτριες του Σπύρου Τσιάρα γνωρίζουν πολύ καλά πως με μία νίκη θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία τους και θα οπλιστούν με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και αυτό θα προσπαθήσουν σήμερα κόντρα στον αντίπαλο που τους απέκλεισε στα πέναλτυ εδώ μέσα για το κύπελλο.

Ο τεχνικός του ΝΟΛ έχει όλες τις παίκτριες (πλην Μπενέκου που είναι στις ΗΠΑ) στη διάθεσή του – έχει έρθει και η Γούλα από τη Σάμο – και έτσι θα μπορέσει να παρατάξει το πιο αξιόμαχο σύνολο. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι Γούλα, Καζάνα, Τουλουμτζίδου, Μ. Μπαλάτσα, Ν.Μπαλάτσα, Πατούνα, Χασιώτη, Κυροδήμου, Κους, Τοκίνι, Μιγδάνη, Καλογιάννη, Σαμαρά και Λαμπροπούλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ρέθυμνο 9
  2. Πάτρα 4
  3. Νηρέας 3
  4. ΝΟΛ 0

Σήμερα επίσης για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν ΝΕ Πατρών – Ρέθυμνο και για τον Α’ όμιλο Ολυμπιακός – Γλυφάδα και Εθνικός – Βουλιαγμένη (Ολυμπιακός 9 β., Βουλιαγμένη 6, Εθνικός 1, Γλυφάδα 0).