- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

«Γκόλ για την Απεξάρτηση»του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 «Γκολ για την Απεξάρτηση» που διοργάνωσε το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της Λάρισας.

Σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα που προάγει την ευγενή άμιλλα και τις αξίες του αθλητισμού, αναδεικνύοντας και στηρίζοντας παράλληλα το έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις, πραγματοποιήθηκαν ο μικρός και μεγάλος τελικός του Τουρνουά, με πολλά και θεαματικά γκολ από όλους τους αγωνιζόμενους.

Στον μικρό τελικό, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας επικρατώντας με σκορ 6-2 της ομάδας της ΠΥΛ. Στον μεγάλο τελικό, η ομάδα των Παλαίμαχων της Α.Ε.Λ., ύστερα από έναν αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, επικράτησε της ομάδας της ALFA WOOD με σκορ 6-5.

Οι θέσεις που κατέλαβαν οι ομάδες είναι οι εξής:

1η θέση: Παλαίμαχοι Α.Ε.Λ.

2η θέση: ALFA WOOD

3η θέση: Ελληνική Αστυνομία

4η θέση: Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας (ΠΥΛ)

Οι συνθέσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, έχουν ως εξής:

Παλαίμαχοι ΑΕΛ: Μιχαήλ, Παπαντωνίου, Τσανακάς, Φέστα, Αβραμούλης, Μπεριτζάς, Παπαρίζος, Ράμμος, Βασιλείου, Καρατζόλης. Προπονητές: Βλαχούλης και Τσιτσιλής.

ALFA WOOD: Τζούργκανος, Σαπουνάς, Δελφός, Μαλαβιέζος, Τζάτζος, Μπουραζάνας, Αντωνίου, Δούνης. Προπονητής: Μικιρτζής.

Ελληνική Αστυνομία: Πάτρας, Κυρίτσης, Κατσαρός, Μάγκας, Σουλιώτης, Ξηρομερίτης, Μιτσιάκος, Βασιλάκος, Μαρωγιάννης, Μλέκος, Παπακανάκης. Προπονητής: Νάτσιος.

ΠΥΛ: Κωνστάντος, Τσικριτσής, Αρβυθάς, Αγγελουσόπουλος, Μπέης, Πασάλογλου, Γογουβίτης, Γκαμπέτας, Καλλιάρας, Βαζάκας. Προπονητής: Αρβυθάς.

Διαιτησία (στον μικρό και μεγάλο τελικό): Γιώργος Κυρίτσης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στο τέλος των δύο αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους φιναλίστ και στην πρωταθλήτρια ομάδα των Παλαίμαχων της Α.Ε.Λ. Επίσης, απονεμήθηκε για πρώτη φορά, στην ομάδα του ΤΕΕ το βραβείο του Fair Play. Ο κ. Ηλίας Σελιώνης, εκπρόσωπος των Παλαίμαχων της Α.Ε.Λ. χάρισε αναμνηστικό δώρο στα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και μιλώντας εξήρε την προσπάθεια των μελών και το έργο του θεραπευτικού προγράμματος.

Την αθλητική διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού κ. Γεώργιος Κωσταρόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. κ. Σωτήρης Μάρκου, ο Προπονητής της Α.Ε.Λ. κ. Τζιανλούκα Φέστα (ο οποίος αγωνίσθηκε στον μεγάλο τελικό στο πλευρό των Παλαίμαχων της Α.Ε.Λ.), ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Α.Ε.Λ. κ. Βαγγέλης Μόρας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ALFA WOOD κ. Αντώνης Αδαμόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ALFA WOOD κ. Στέλιος Αγοραστός, τα Μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου της ALFA WOOD, ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Σωτήρης Μπουντής, Εκπρόσωποι των Ομάδων που συμμετείχαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, φίλοι, συνεργάτες, μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα του, καθώς και το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για την πολύτιμη υποστήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5.