- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

‘Eκοψαν την πιτα οι φοροτεχνικοι Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λάρισας (ΕΦΕΕΛ) στο κέντρο VILAGE GARDEN   4χλμ Λάρισας Νίκαιας.

Οι συνάδελφοι χαλάρωσαν χόρεψαν και ξέφυγαν λίγο από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Καμπάνης Βασίλης από Χαλκιδική , ο πρώην πρόεδρος Πανίδης Αβραάμ απο Γιαννιτσά , η γραμματέας Tσιώρα Ανδρομάχη από Κοζάνη , ο ταμίας Γρηγορίου Θωμάς από Τρίκαλα , και το μέλος του ΔΣ Λαμπρόπουλος Κων/νος από Καρδίτσα.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης Λιούπας Νικόλαος , ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης ,  οι αντιδήμαρχοι Νταής Παναγιώτης και Αδαμόπουλος  Θάνος,  ο Α’  Αντιπρόεδρος του Οικ. Επιμελητήριου Ελλάδος Κωνσταντινίδης Κων/νος ,  ο πρόεδρος του οικ. επιμελητήριου Θεσσαλίας Ισαακίδης Χρόνης ο αντιπρόεδρος Νταγιάννης Αιμίλιος , ο Αντιπρόεδρος του επιμελητήριου Λάρισας  Παπαλεξης Δημήτριος ο Διευθυντής ΣΕΠΕ Θεσσαλίας Μίχος Ανδρέας ,η Διευθύντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας Τσιούρβα Όλγα, ο Προϊστάμενος εσόδων ΙΚΑ Λάρισας Τζιούρης Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος Φοροτεχνικών Καρδίτσας Παπαδημητρίου Γεώργιος , ο Δημοτικός σύμβουλος Γιαννακόπουλος Κοσμάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Πανίδης Αβραάμ για την προσφορά του στο Φοροτεχνικό κλάδο. Επίσης βραβεύτηκαν τα παιδιά συναδέλφων που το 2018 εισήχθησαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές. Ακλούθησε λαχειοφόρος με πολλά δώρα.