Λάρισα Μπροστά-Εκδήλωση ΝΟΔΕ Λάρισας για την Οικογένεια


Tags |

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τον “πυλώνα”της κοινωνίας μας, την ελληνική οικογένεια, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο και στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, από την πλευρά του Δήμου, για τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις εργαζόμενες μητέρες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Από το βήμα της εκδήλωσης με θέμα «Σύγχρονες Πολιτικές Προστασίας της Οικογένειας», που διοργάνωσαν,στη Λάρισα, η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία της ΝΔ για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των Φύλων, η κ.Καραλαριώτου υπογράμμισε ότι το δημογραφικό αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα για την ελληνική κοινωνία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κεντρικές, αλλά και αυτοδιοικητικές παρεμβάσεις.

Στην έναρξη της ομιλίας της, η κ.Καραλαριώτου καλωσόρισε τις ομιλήτριες της εκδήλωσης, βουλευτές της ΝΔ, κ.κ. Σοφία Βούλτεψη, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Έλενα Ράπτη, Κατερίνα Μάρκου, Μαρία Αντωνίου, Φωτεινή Αραμπατζή και Άννα Καραμανλή, καθώς και την κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Η σημερινή εκδήλωση για την Οικογένεια δείχνει τη θέληση, την αποφασιστικότα, αλλά και την υπευθυνότητα της Νέας Δημοκρατίας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της οικογένειας, με σύγχρονες λύσεις και παρεμβάσεις», είπε η κ.Καραλαριώτου, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή της ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως ο επόμενος πρωθυπουργός, θα είναι αυτός που θα δώσει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικογένειας.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό της, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων ευχήθηκε στον πρόεδρο της ΝΟΔΕΝ.Λάρισας, κ.Χρήστο Καπετάνο και την πρόεδρο της Γραμματείας της ΝΔ για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των Φύλων, κ.ΜαρίαΣυρεγγέλα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Για τη Λάρισα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λάρισα, αλλά και για τις προτάσεις της κ.Καραλαριώτου για την ανάδειξη της πόλης, έδειξε η κ. ΜαρέβαΓκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων, στο περιθώριο της εκδήλωσης. Οι κ.κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Καραλαριώτου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά τόσο με τις παρεμβάσεις, τοπικού επιπέδου, για την υποστήριξη της ελληνικής οικογένειας, όσο και για τις προτάσεις που ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, για το μέλλον της Λάρισας.