- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Τιμητική πλακέτα στον Δήμο Τεμπών απο την 8η ΕΜΑΚ

Η 8η ΕΜΑΚ πραγματοποίησε  χθες το απόγευμα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στην έδρα της στην Β.Ι.Π.Ε Μακρυχωρίου.

Toυς αποκαλούν «ήρωες παντός καιρού» Είναι η τελευταία βοήθεια που θα συναντήσει κάποιος αν βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Πρόκειται για τους άνδρες της επίλεκτης ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίοι καθημερινά τρέχουν όπου τους καλεί το καθήκον. Παλεύουν με την αγριότητα της φύσης, βρίσκονται εκτεθειμένοι σε κάθε κίνδυνο μα πάνω απ΄όλα ρισκάρουν τη ζωή τους προκειμένου να σώζουν συνανθρώπους μας.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμο Τεμπών για την προσφορά και την στήριξη του Δήμου στην 8η ΕΜΑΚ.
Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου & αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας .

Σε δήλωση του ο κ.Ζάρρας:
Να ευχαριστήσω τον νέο περιφερειακό  Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας  Αρχιπύραρχο κ .Χρήστο Σπαθούλα και να τον ευχηθώ καλη επιτυχία στα νεα του καθήκοντα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Διοικητή της 8η ΕΜΑΚ Επιπυραγό κ.Λάμπρο Κίτσιο για την απονομή της  τιμητικής πλακέτας  στον Δήμο Τεμπών.
Τέλος ο κ.Ζάρρας αναφέρθηκε οτι προτεραιότητα του Δήμου Τεμπών ειναι προστασία των πολιτών και είναι το πρώτο μας μέλημα και για αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της 8η ΕΜΑΚ και θα είμαστε δίπλα τους σε οτι χρειαστούν