- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κοπή πίτας ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ -Βραβεύσεις αθλητών

Σε μία σεμνή τελετή, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην πόλη της Λάρισας, ο Π.Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2018. Η εκδήλωση έγινε στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “METROPOL” και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Λιούπας, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, πολλοί γονείς, αθλητές και φίλοι του Συλλόγου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ομιλίες που έγιναν από τις διατροφολόγους κ. Αγνή – Μαρία Παπαδοπούλου και Μαρία Βλαχάκη, υπεύθυνες του διατροφικού κέντρου «Το δέντρο της διατροφής» , με θέμα: «Αθλητική διατροφή – συμβουλές για καλή υγεία», καθώς και του φυσικοθεραπευτή κ. Άκη Αναστασίου με θέμα : «Πρόληψη και θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων στην ποδηλασία».
Την εκδήλωση άνοιξε και έκλεισε ο νέος Πρόεδρος του Π.Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ κ. Παναγιώτης Μπούρικας όπου αφού ευχαρίστησε το απερχόμενο ΔΣ, παρουσίασε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους την πολύ επιτυχημένη αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε, τις κοινωνικές του δράσεις και τους νέους στόχους για την επόμενη χρονιά.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Πρότυπη Σχολή Αγωνιστικής Ποδηλασίας που καλλιεργεί ο Σύλλογος και η οποία αποτελεί ένα σπουδαίο φυτώριο αθλητών 9-18 ετών και πρωταγωνιστεί σε ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα.
Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες Σχολές Ποδηλασίας στην Ελλάδα, πρωτοπόρος για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και ειδικά τη χρονιά που μας πέρασε, η σωστή και οργανωμένη δουλειά από τις προπονήτριες κ. Εύη Ευαγγέλου και Δέσποινα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα ανταμείφθηκε, αφού ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ πραγματοποίησε υποδειγματική εμφάνιση στις Πανελλήνιες μέρες Νεολαίας, κατακτώντας τη 2η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη μεταξύ των 99 ποδηλατικών σωματείων. Συνολικά στο Πρωτάθλημα μικρών κατηγοριών απέσπασε 7 μετάλλια αλλά και πολύ καλά άλλα πλασαρίσματα στο βάθρο των Πανελλήνιων Πρωταθλητών.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων για την πολύτιμη υποστήριξη και συνεισφορά τους, στους έξι αγώνες που διοργάνωσε την περυσινή χρονιά προσφέροντας τους αναμνηστική πλακέτα.
Η βασιλόπιτα ήταν χορηγία του καφέ Patisserie “Las Ramblas” και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, κέρδισε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο “Χριστίνα”στην Καρίτσα Αγιάς.
Τέλος αξίζει να αναφέρθεί ότι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλεται στους κάτωθι χορηγούς του, τους οποίους το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση:
● ” ΝΡ ασφαλιστική “
● ” Cyclinghellas.gr “
● ” Δαλαβίκας bikes ” κατάστημα ποδηλάτων
● ” AutoFit – service αυτοκινήτων Αφοί Νταούτη “
● ” LasRamblas “
● ” Powerfm 93.2 ″
● ” 32 bit ” Εταιρεία Διαδικτυακών Υπηρεσιών.
● ” Εντύπωση ” Γραφικές Τέχνες
Με την υποστήριξη των χορηγών, προπονητών, γονέων και μελών, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευελπιστεί για το 2019, να διατηρήσει τα σκήπτρα στις μικρές κ μεγαλύτερες κατηγορίες αθλητών, και να συνεχίσει να θεωρείται ως μία από τις καλύτερες Ακαδημίες Ποδηλασίας στην Ελλάδα.