- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Στον πυρήνα της πολιτικής μας η ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα γερνά, οι νέοι, καθώς η ανεργία είναι στα ύψη, την εγκαταλείπουν και όσοι μένουν φοβούνται για το μέλλον τους. Είναι απαραίτητο, λοιπόν,να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στα νέα παιδιά, ώστε να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν οικογένεια. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε με φόβο τις μεταλλάξεις, που υφίσταται, με πιο αργούς ρυθμούς, απ’ ότι η Ευρωπαϊκή και η ελληνική οικογένεια».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ, με θέμα “Σύγχρονες πολιτικές προστασίας της Οικογένειας”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καλωσόρισε τις ομιλήτριες βουλευτές της ΝΔ κκ. Σοφία Βούλτεψη, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Έλενα Ράπτη, Κατερίνα Μάρκου, Μαρία Αντωνίου, Φωτεινή Αραμπατζή και Άννα Καραμανλή, καθώς και την κ. ΜαρέβαΓκραμπόφσκι Μητσοτάκη, προσθέτοντας:

«Στην Ελλάδα έως και το 2009 υπήρξε μια σειρά μέτρων στήριξηςτης οικογένειας, που κατακρημνίστηκαν από την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας, με αποτέλεσμα οι νέοι μας να φοβούνται πια να δημιουργήσουν οικογένεια. Είναι χρέος όλων μας, πόσω μάλλον της παράταξής μας, της μοναδικής αξιόπιστης πολιτικής δύναμης στη χώρα, να αντιστρέψουμε την κατάσταση, μέσα από στοχευμένες πολιτικές, που θα επαναφέρουν την αισιοδοξία.

Εμείς, επειδή αγαπάμε την Ελλάδα και θεωρούμε ότι η καλύτερη εθνική στρατηγική είναι η αριθμητική αύξηση του Έθνους μας, έχουμε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, τις οποίες ανέπτυξε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο, όπου εξήγγειλε, μεταξύ άλλων:

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, έθεσε ως “απόλυτη προτεραιότητα για τη ΝΔ την Παιδεία και την ανάσχεση του Δημογραφικού προβλήματος” καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “ο πυρήνας της πολιτικής μας βασίζεται στην ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας”.