- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση Ρένας με τη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

«Στόχος μας είναι να πάμε τη Λάρισα Μπροστά και στον αθλητισμό, με διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας που μπορούν να τοποθετήσουν την πόλη στον χάρτη των αθλητικών γεγονότων. Η εξέλιξη που αφορά στην παραχώρηση γηπέδου για τις ανάγκες των Σωματείων της ΕΠΣΛ είναι εξαιρετικά θετική και αυτό είναι μια επιτυχία της διοίκησης της Ένωσης. Πρέπει η ΕΠΣΛ να αποκτήσει, επιτέλους, το δικό της ‘σπίτι’», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας (ΕΠΣΛ), η κ.Καραλαριώτουενημερώθηκε αναφορικά με την παραχώρηση έκτασης από τον Δήμο για τη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου και εγκαταστάσεων που θα καλύπτουν τόσο τις διοργανωτικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες της Ένωσης και των Σωματείων της.

«Η δημιουργία ενός πυρήνα αθλητικών εγκαταστάσεων στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, όταν θα λειτουργήσει και το γήπεδο της ΕΠΣΛ, θα μπορέσει να αποτελέσει κίνητρο για να ασχοληθεί ακόμη περισσότερος κόσμος με τον αθλητισμό. Εμείς στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της διοίκησης της ΕΠΣΛ, που οδηγούν στο να αναδεικνύεται η Λάρισα και στον αθλητικό τομέα, όπως και να εξυπηρετούνται τα Σωματεία στις βασικές οργανωτικές και διοικητικές τους λειτουργίες», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

Παράλληλα, κάλεσε τη διοίκηση της ΕΠΣΛ να καταθέσει τις προτάσεις της, ώστε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα για τον αθλητισμό της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».

Από την πλευρά της ΕΠΣΛ, ο πρόεδρος, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, αναφέρθηκε αρχικά στις διαδικασίες παραχώρησης της γηπεδικής έκτασης, ενώ υπογράμμισε ότι το κόστος λειτουργίας του γηπέδου, των αποδυτηρίων και των γραφείων είναι αντιμετωπίσιμο, ιδίως από τη στιγμή που μια σειρά τρεχόντων εξόδων θα μηδενιστεί.

Στη συνάντηση μετείχαν από τη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας ο πρόεδρος, Δημήτριος Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος Ελευθέριος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και μέλος της διοίκησης, Αργύρης Γκρίμπας και το μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και μέλος της διοίκησης, Ειρηναίος Καρυώτης. Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μαμάκος, ΒάιοςΚυριτσάκας, Χρήστος Τερζούδης και Βασίλης Παπαδημητρίου.