Συνέντευξη Χρήστου Κέλλα στην TRT


Tags |

Ο αγροτικός κόσμος αγωνίζεται για το κόστος παραγωγής και έχει απόλυτο δίκαιο. Επί ημερών ΝΔ υπήρχε το αγροτικό πετρέλαιο, το οποίο κατήργησε η σημερινή Κυβέρνηση. Επίσης, η φορολογία ήταν στο 13% και οι αγρότες ήταν στα κάγκελα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 22% και πάει στο 29%, ενώ οι αγρότες έχουν ως αίτημα να επανέλθει στο 13%.

Πηγαίνετε στο μπλόκο της Νίκαιας να δείτε. Στην πλειοψηφία τους είναι νέοι αγρότες, που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα, έχουν πάρει την προκαταβολή για το πριμ πρώτης εγκατάστασης και, αν δεν αξιολογηθούν μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες, θα χάσουν ακόμα μια χρονιά. Αυτή είναι η Αριστερά, που ξεγέλασε τους Αγρότες.

Ακόμη, οι τιμές των προϊόντων είναι εξευτελιστικές, ενώ ο Κανονισμός του ΕΛΓΑ απαρχαιωμένος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες κλιματικές συνθήκες. Όταν πληρώνεις ασφάλεια για τα προϊόντα σου πρέπει να αποζημιώνεσαι σε περίπτωση ζημίας».

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TRTκαι τον Σωτήρη Πολύζο.

Περαιτέρω, ο Λαρισαίος πολιτικός κλήθηκε να σχολιάσει τις αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας:

«Όσα συμβαίνουν είναι κωμικοτραγικά και δεν έχουν προηγούμενο. Ο ένας πάει για γκαζόζα και μετά πάει στην τουαλέτα, του άλλου του χαλάει το αυτοκίνητο, ενώ οι κυβερνώντες κάνουν αγώνα, για να φανούν έμπιστοι υπηρέτες των Αμερικανών και των Ευρωπαίων.

Έχουν γίνει ντελίβερι μπόι. Έδωσαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια στους ξένους, έδωσαν και τη Μακεδονία αναγνωρίζοντας όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς! Τώρα κάνουν αγώνα, για να κρατήσουν τον κ. Καμμένο, ο οποίος τους απειλεί ότι θα πει κι άλλα.

Πώς είναι δυνατόν ο κ. Ζάεφ, έναν χρόνο πριν, τον Μάρτιο 2018, να ξέρει ότι η Συμφωνία θα ψηφιστεί από το Ποτάμι, που τότε ήταν ΚΙΝΑΛ; Πώς τα ήξερε όλα, προτού καταλήξουν στη Συμφωνία; Όλα αυτά είναι δύσοσμα καιη πολιτική ζωή έχει γίνει βόρβορος!

Είδαμε τη συνάντηση Μακρόν-Τσίπρα στην Κύπρο, με τον τελευταίο να υποστηρίζει ότι πραγματοποιήθηκε μία μικρή διαδήλωση 70 χιλ. ατόμων, οι οποίοι ήταν μη σκεπτόμενοι και ακροδεξιοί! Αυτά είπε χωρίς καμία ντροπή ο Πρωθυπουργός. Αντί να βγει, να ζητήσει μία συγγνώμη, σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, για να ξεχαστεί η Συμφωνία, λέγοντας ότι “τώρα θα έρθει η Ειρήνη στα Βαλκάνια”, λες και είχαμε πόλεμο».

Τέλος, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ επεσήμανε: «Τώρα κατάλαβε ο κόσμος τι σημαίνει Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και ποιο είναι το ηθικό πλεονέκτημα ή το τεράστιο μειονέκτημά της. Καθείς μπορεί να διαπιστώσει πόσο πιο ειλικρινείς και ανθρώπινοι είμαστε, πόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στον λαό και τους αγρότες».