- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κ.Κολλάτος:Έχετε μια σημαντική προσφορά στα τοπικά δρώμενα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε και φέτος, ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου ενας από τους ποιο δραστήριους συλλόγους  της περιοχής στο κέντρο Ακρόπολις στον Αμπελώνα  την Κυριακή το μεσημέρι 3 Φεβρουαρίου .

Οι κάτοικοι του Μακρυχωρίου , για ακόμα μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος .

Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  απο την δραστήρια πρόεδρο του συλλόγου γυναικών  κα Πόπη Νάστου όπου ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ.Κώστα Κολλάτο που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο γυναικών και στηρίζει το έργο του συλλόγου .
Ακολούθησε η ευλογία της πίτας απο τον ιερέα πατέρα Βασίλειο .
Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος  ευχαρίστησε τον  Σύλλογο  Γυναικών Μακρυχωρίου για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ακόμη συνεγχάρει το Δ.Σ του Συλλόγου γυναικών και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου καθως και τον αγαπητό σε όλους χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Μάγειρα για την παρά πολύ καλη δουλειά και προσφορά του στον σύλλογο .
Και δήλωσε ακόμη οτι : Ως Δημοτική αρχή τόσο ο ιδιος προσωπικά αλλα και οι συνεργάτες μου θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε τις δράσεις του συλλόγου  σας  και κυριως τα νέα παιδιά την νέα γενιά τους χορευτές μας που μέσα απο τον σύλλογο   αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας την πολιτιστική μας κληρονομιά τα ήθη και τα έθιμα μας.
Στην συνέχεια ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που κράτησαν και διασκέδασαν  τον κόσμο μεχρι αργά το βράδυ .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε  ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας  κ.Νικόλαος Λιούπας ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Τσέτσιλας,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου  & αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,
η ιατροδικαστής και πρόεδρος του Ερυθρού Σταύρου Λάρισας  κα.Ρουμπίνη Λεοντάρη,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .