Χρήστος Κέλλας: Στηρίζουμε τον Έλληνα εκπαιδευτικό


Tags |

«Στη σημερινή συγκυρία, το ελληνικό σχολείο έρχεται αντιμέτωπο με μια σειρά από προκλήσεις, που δυσχεραίνουν την επίτευξη της κοινωνικής του αποστολής. Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά, ως αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, στηρίζουμε την Δημόσια Παιδεία και το Δημόσιο Σχολείο, εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τον Έλληνα εκπαιδευτικό και το έργο του».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ θμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την Πρόεδρο Ευαγγελία Παπαδοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου “για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων της Πρωτοβάθμιας εκπαιδευτικής κοινότητας της Περιφέρειας της Ελασσόνας”, αναφέρθηκε στoυς βασικούς άξονες της ΝΔ στον χώρο της Παιδείας, τονίζοντας:

«Στηρίζουμε ένα δημόσιο σχολείο, που μάχεται τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά.

Στηρίζουμε ένα δημόσιο σχολείο, που ενισχύει το έργο του Έλληνα εκπαιδευτικού και του δίνει όλα τα μέσα για τον χειρισμό των μαθησιακών δυσκολιών και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας.

Στηρίζουμε ένα δημόσιο σχολείο, που θα ετοιμάσει μία νέα γενιά Ελλήνων, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες, που ποδοπατούνται στις μέρες μας».