- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κάτω τα χέρια απο τους αγρότες

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας, καταδικάζει την εισαγγελική παρέμβαση για το μπλόκο της Νίκαιας. Με σύντομες διαδικασίες και πριν προλάβουν καλά καλά να φτάσουν τα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας, φρόντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιώντας τους μηχανισμούς της, να στείλει στο αγροτοδικείο τους αγρότες συνδικαλιστές, που πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα του κλάδου.

Ξέρουμε καλά ότι ημεθόδευση αυτή αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των αγροτώνπου συμμετέχουν στα μπλόκα, αλλά και σε όσους ετοιμάζονται να συμμετάσχουν τις επόμενες μέρες.  Αποσκοπεί στην τρομοκράτηση όλων όσων  οργανώνουν τον αγώνα τους για να αντισταθούν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τους τσακίζει τη ζωή.Αποσκοπεί στην τρομοκράτησησεόποιον σηκώνει κεφάλι συνολικά.

Η εργατική τάξη δίνει το δικό της αγώνα για την επιβίωση. Έναν αγώνα που είναι κοινός με τον αγώνα των αγροτών, γιατί κοινή είναι και η αιτία που γεννά τα προβλήματα και των αγροτών και των εργατών. Και δεν είναι άλλη από  τη βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, τόσο οι προηγούμενες όσο και η σημερινή,με στόχο να ενισχυθούν περισσότερο οι μονοπωλιακοί όμιλοισε βάρος των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων, αλλά και την ένταση της εκμετάλλευσης των εργατοϋπαλλήλων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συμμάχους μας, τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους και τους καλούμε να μην φοβηθούν, αλλά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα, με οργάνωση και αγώνα να διεκδικήσουν καλύτερους όρους για τη ζωή τους, με βάση τις ανάγκες τις δικές τους κι όχι με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου και των μονοπωλιακών ομίλων.

 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Οργάνωση και αγώνας παντού!