Την Βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Γόννων


Tags |

Κώστας Κολλάτος
Έχουμε τον πήχη ψηλά και θέτουμε στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού σε κάθε γωνιά του  δήμου μας

Την Βασιλόπιτά του έκοψε ο νεοσύστατος  Σύλλογος Γυναικών Γόννων την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του πρώην  δημαρχείου Γόννων με τις γυναίκες να γεμίζουν ασφυκτικά  την αίθουσα και να γίνεται το αδιαχώρητο .

Την εναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσιόπα, τον λόγω στην συνέχεια έλαβε η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου κα Χρύσα Δήμου και ακολούθησε χαιρετισμός του δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου .

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού πατέρες Ιωάννης και Παύλος και ο πατέρας Βασίλειος.

Χαιρετισμός Δημάρχου Τεμπών :

Δεν μπορείς να μην εισαι δίπλα τους και να μην στηρίζεις τις προσπάθειες τους,τον αγώνα που δίνουνε καθημερινά και αυτός δεν ειναι άλλος απο τον νεοσύστατο σύλλογο Γυναικών Γόννων .
Η δυναμική  παρουσία τους  σήμερα το βράδυ το απέδειξε δίνει άλλο αέρα αισιοδοξίας .
Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής,ο εθελοντισμός υπάρχει ακόμη .
Αποτελεί αίτημα των καιρών μας.
Δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο γιατί προβάλλει το ομαδικό συμφέρον έναντι του ατομικισμού.
Τα Συγχαρητήρια μου στον δραστήριο νεοσύστατο Σύλλογο Γυναικών  Γόννων την πρόεδρο του συλλόγου κα Χρύσα Δήμου , τα μέλη του ΔΣ και φυσικά ολες εσας που βρεθήκατε αποψε το βράδυ στην αίθουσα του δημαρχείου Γόννων .
Προσωπικά και εγω και οι συνεργάτες μου θα είμαστε δίπλα σας όπως και είμαστε δίπλα σε κάθε σύλλογο σε κάθε τοπική κοινότητα μικρή και μεγάλη .
Έχουμε τον πήχη ψηλά και θέτουμε στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού σε κάθε γωνιά του  δήμου μας .
Για εμάς ο πολιτισμός ειναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης .Σας εύχομαι καλη και δημιουργική χρονιά και το 2019 ο σύλλογος σας να ξεπεράσει κάθε  θα προσδοκία .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Χρήστος Τσούγιας ,Αστέριος Σαίτης,δημοτικοί σύμβουλοι,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Επίσης ο σύλλογος γυναικών παρέθεσε και δεξίωση στα μέλη και στις γυναίκες του χωριού με διαφορά εδέσματα που δημιουργήσανε οι ίδιες όπως και ακολούθησε μουσική βραδιά με την δημοτική ορχήστρα του κ.Χρήστου Τσουλούφα.