- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο Χ. Κέλλας στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

«Υπηρετήσατε το Σώμα του Ελληνικού Στρατού με αφοσίωση στο καθήκον και συναίσθηση της ευθύνης, προσφέροντας τα μέγιστα στην πατρίδα μας. Ήρθε η ώρα, η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο σας, να άρει τις εις βάρος σας αδικίες.

Αντ’ αυτού, όσοι χαρακτήριζαν “ψίχουλα” την επιστροφή του 50% των αναδρομικών επί κυβερνήσεως ΝΔ, άφησαν να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να καταβάλλουν εν τέλει “κουτσουρεμένα” τα υπόλοιπα».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Λάρισας, όπου βραβεύτηκαν και αριστεύσαντες μαθητές.

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τα παιδιά που αρίστευσαν το τελευταίο σχολικό έτος και βραβεύονται σήμερα. Το παράδειγμά τους, είναι το παράδειγμα της αριστείας που έχει ανάγκη η χώρα και δείχνει τον δρόμο της οργανωμένης προσπάθειας, απέναντι στις αριστερές ιδεοληψίες και την οπισθοδρόμηση», επισήμανε ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος κλείνοντας τον χαιρετισμό του, δήλωσε “ευγνωμοσύνη” για την συνολική προσφορά των ανθρώπων των Ενόπλων Δυνάμεων προς την πατρίδα, σημειώνοντας:

«Είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε όσα προσφέρατε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση και βέβαια, δεν ξεχνούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους, εκτελώντας το ιερό τους καθήκον. Η θυσία τους είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, σήμερα, που μια μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία κυβέρνηση, οδήγησε τη χώρα στην εθνική ντροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών».