- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εκοψαν πίτα τα κορίτσια του ΝΟΛ

Η Ιόλη Μπενέκου(αν και είναι στις ΗΠΑ!) κέρδισε το φλουρί

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ, στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ και η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Ιόλη Μπενέκου, (αν και τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ, όπου επέστρεψε μετά την συμμετοχή της στα παιχνίδια του ΝΟΛ τον περασμένο μήνα και φυσικά στον λαρισινό σύλλογο την αναμένουν και πάλι στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν).

Ευχή όσων παρευρέθησαν, (των αθλητριών του συλλόγου, του τεχνικού τους κ. Σπύρου Τσιάρα, του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου τμήματος πόλο του συλλόγου κ. Δημήτρη Κουρέτα, των διοικητικών κ.κ. Χρήστου Τουλουμτζίδη και Στέλιου Χασιώτη αλλά και γονέων αθλητριών του συλλόγου), είναι η φετινή χρονιά να φέρει την πολυπόθητη παραμονή της λαρισινής ομάδας, στην Α1 κατηγορία.

Να υπενθυμίσουμε πως τα παιχνίδια της γ’ φάσης, μεταξύ ΝΟΛ (0 βαθμοί), ΝΕ Πατρών (1 βαθμός), Νηρέα Χαλανδρίου (3 βαθμοί) και Ρεθύμνου (6 βαθμοί), θα διεξαχθούν από τις 9/2 σε ένα όμιλο έξι αγωνιστικών, από όπου οι δύο πρώτοι θα σωθούν και οι δύο τελευταίοι θα δώσουν μεταξύ τους αγώνες διαβάθμισης (πλέι άουτ), στις δύο νίκες, για να παραμείνει ο νικητής στην μεγάλη κατηγορία. Η κλήρωση της σειράς των αγώνων αναμένεται τις επόμενες μέρες.