Ο Χρήστος Κέλλας στην τελετή βράβευσης των Αθλητών


Tags |

«Ως αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές, τους προπονητές τους καθώς και τους γονείς  για τη συμβολή τους στην επιτυχία.

Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή είναι αξιέπαινες και παράδειγμα προς μίμηση, γιατί προάγουν την αριστεία και μας θυμίζουν ότι ο αθλητισμός συμβάλλει θετικά στη σωματική, πνευματική και ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου, με αποτέλεσμα την πολύπλευρη εξέλιξή του».

 

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στην Τελετή Βράβευσης των Αθλητών και Αθλητριών, που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες το 2018 καθώς και των προπονητών τους.

 

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης τονίζοντας:

 

«Γνωρίζω το σημαντικό έργο του ΣΕΓΑΣ, που, εντάσσοντας  στις τάξεις του ανθρώπους πνευματώδεις και οραματιστές, δημιούργησε  ένα αθλητικό κίνημα μεταδίδοντας τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και τον Πολιτισμό της Ελλάδας στην υφήλιο.

Συνέβαλλε, έτσι, τα μέγιστα στην παγκοσμιότητα του αθλητισμού, στην ειρήνη και τον πολιτισμό».

 

Ο κ. Κέλλας ευχήθηκε “καλή χρονιά και επιτυχίες” σε αθλητές, γονείς και προπονητές ενώ βράβευσε διακριθέντες αθλητές.