Επίσκεψη του Σεβασμιώτατου στα εκπαιδευτηρία Μαίρης Ν. Ράπτου


Tags |

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ευλόγησε τη βασιλόπιτα των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου.
Κατά την επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στους εκατόν είκοσι και πλέον εκπαιδευτικούς και εργαζομένους του χριστιανικού σχολείου, στους οποίους ανέπτυξε το θέμα της σημασίας του θεολογικού έργου του Αγίου και Μεγάλου Βασιλείου.
Εκ μέρους των Εκπαιδευτηρίων τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του η ιδρύτρια και υπεύθυνη των Εκπαιδευτηρίων δις Μαίρη Ν. Ράπτου και ο διευθύνων σύμβουλος του εκπαιδευτικού οργανισμού κ. Νίκος Ράπτης, καθώς και οι διευθυντές όλων των βαθμίδων (Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου).
Στο πλαίσιο της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου στις εγκαταστάσεις του σχολείου, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη και το παρεκκλήσιο των Εκπαιδευτηρίων, που έχει αγιογραφηθεί από τον σπουδαίο Λαρισαίο αγιογράφο Χρήστο Παπανικολάου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου, που από το 1957 προσφέρουν χριστιανική και εθνική αγωγή στα παιδιά της πόλης μας, σε συνδυασμό με άρτια εκπαίδευση, με υψηλές απαιτήσεις και πολλές επιτυχίες.