Μ.Χαρακόπουλος: Οι χριστιανικές αξίες σμίλευσαν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό


Tags |

Ακούγοντας τα παιδιά να ψάλλουν τα κάλαντα αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου.Μας υπενθυμίζουν ότι οι χριστιανικές αξίες είναι αυτές που έχουν σμιλεύσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Είναι, όμως, δική μας ευθύνη, μέχρι να τους παραδώσουμε τη σκυτάλη, να εργαστούμε για έναν κόσμο καλύτερο, που η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και οι ηθικές αξίες δεν θυσιάζονται στο βωμό του εφήμερου πλούτου ή της ικανοποίησης του εγώ!Το πανανθρώπινο μήνυμα της χριστιανισμού, το μήνυμα της αγάπης και της καταλλαγής, αποτελεί αλάνθαστο οδηγό για ένα καλύτερο αύριο».

Τα παραπάνω δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτητης Νέας Δημοκρατίας,βουλευτής Λαρίσης,κ. Μάξιμος Χαρακόπουλοςμετά τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που του έψαλλαν τα παιδιά τουΣυνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης»,που τον επισκέφθηκαν στο πολιτικό του γραφείο.

Κατά την επίσκεψη, το προεδρείο του Συνδέσμου ενημέρωσε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πανελλήνια εκδήλωση «Βασιλοκλούρα Μπουκβάλα 2019, την κοπή της βασιλόπιτας των Σαρακατσαναίων, που διοργανώνουν στη Λάρισα στις 12-13 Ιανουαρίου 2019.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ευχήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου Καλά Χριστούγεννα, υγεία και προκοπή,για τους ίδιους καιτις οικογένειές τους και καλή πρόοδο στα παιδιά που έψαλλαν τα κάλαντα.